Proefdraaien op het Martinuscollege voor groepen 7 & 8? Maandag 15 en dinsdag 16 november mochten wij leerlingen uit die groepen van de basisscholen uit de regio ontvangen voor Martinus For One Day.  Daarnaast zijn de leerlingen welkom voor leuke buitenschoolse activiteiten van onze junior Martinus Membership Club. Aanmelden kan vanaf nu! 

Tijdens Martinus For One Day konden de leerlingen alvast een beetje ervaren hoe het er op de middelbare school aan toegaat. Hoe gaat het in de les? Hoe werkt het met de kluisjes? Wat doe je in de sportklas of tijdens Fast Lane to Cambridge? Welke marTINUSuren kun je kiezen? Alle kinderen hebben ook een magazine mee naar huis gekregen waarin heel veel informatie staat.


Junior Martinus Memberschip Club

Voor die kinderen die nog wat meer willen ervaren van het Martinuscollege zijn er de komende maanden ook allerlei leuke (& kosteloze) activiteiten van onze junior Martinus Membership Club; naschoolse activiteiten zoals we die ook voor onze leerlingen organiseren.


Aanmelden voor leuke activiteiten

Er is voor ieder wat wils. Wat te denken van een middag bakken in de bakkerij, sporten in onze spelzalen of aan de slag met oerchemie? Het volledige aanbod aan activiteiten en de data zijn hier na te lezen. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen kinderen digitaal aanmelden voor een of meer activiteiten. Voor aanmeldingen, klik hier. 

Wacht niet te lang, want vol = vol!