Rondleiding gemist? Kom alsnog bij ons langs.


Link naar inschrijfformulier 'rondleiding 9 maart 2022'

Is een route vol? Even geduld dan a.u.b.; wij voegen z.s.m. nieuwe tijden toe! 


Kinderen in groep 8 maken binnenkort de belangrijke keuze voor een nieuwe school. Wij vinden het belangrijk dat deze keuze weloverwogen gemaakt kan worden en een bezoek aan de middelbare school is daarbij van belang. Begin februari hebben wij rondleidingen georganiseerd. Omdat niet alle groep-8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) in de gelegenheid zijn geweest onze school te bezoeken, organiseren wij op 9 maart nogmaals rondleidingen. Ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom mee te lopen tijdens deze rondleiding. 


Wat?

Op een door u bij inschrijving gekozen tijd, loopt u onder begeleiding van een leerling en een medewerker een route door de school. Er zijn 2 routes: 
- mavo, havo, atheneum, gymnasium
- vmbo
Op de route kunt u van alles ontdekken, zien en beleven en er is gelegenheid om veel vragen te stellen. 

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen staan bezoek toe. Wij doen er alles aan om uw en onze veiligheid te garanderen. We werken met tijdsloten en verschillende ingangen en uitgangen zodat alle bezoekers gespreid binnenkomen. De groepjes bestaan uit maximaal 14 personen, inclusief de begeleiding (een medewerker en een leerling). Wij zorgen voor goede ventilatie en de mogelijkheid uw handen te desinfecteren.  

Wanneer?

Woensdag 9 maart 2022 vanaf 15.00 uur. 

Inschrijven

Via deze link kunt u zich inschrijven voor een tijd. Een inschrijving is geldig voor maximaal 3 personen.