Kind in groep 8 met een havo/vwo advies en een gezonde portie nieuwsgierigheid? Misschien past het gymnasium dan bij uw kind. Meld u nu aan voor de online voorlichtingsavond over het gymnasium. 


Voorlichtingsavond

Op dinsdag 15 februari organiseren het Martinuscollege in Grootebroek, OSG West-Friesland en Tabor College Werenfridus in Hoorn gezamenlijk een online voorlichtingsavond over het gymnasium.  Deze avond is een aanvulling op de rondleidingen tijdens onze 'open dagen'. 


Programma

De avond start om 19.00 uur met een algemene uitleg over het volgen van een gymnasiumopleiding. Om 19.35 uur volgt er een workshop voor de leerlingen om een idee te krijgen van het onderwijs op het gymnasium. Aansluitend is er de mogelijkheid vragen te stellen aan gymnasiumleerlingen, leraren en schoolleiders. 


Aanmelden

Interesse om deze avond digitaal bij te wonen? Via deze link kunt u uw interesse kenbaar maken. Na aanmelding ontvangt u alle informatie over de voorlichtingsavond. 


Vragen of meer informatie?

Wilt u nu al meer informatie of heeft u nog vragen over de voorlichtingsavond? Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.