Vandaag opent Camping Martinus haar deuren! Hier lees je over de laatste belangrijke zaken.


Weersverwachting en kleding
De weersverwachting geeft op dit moment het volgende aan: een temperatuur van 18 graden met een zonnetje. Wel zal er af en toe een wolkje aan de lucht zijn, maar de voorspelling is dat het droog blijft.

Zorg dat je voldoende kleding mee hebt die past bij deze weersverwachting. Neem voor ‘s avonds in ieder geval een warme trui of een jas mee; het kan snel afkoelen en de activiteiten zijn buiten. Ook tijdens de nacht is warme kleding, dikke sokken etc. gewenst.

Eten en drinken
Op de camping wordt voor eten en drinken gezorgd. Er is onbeperkt water en limonade beschikbaar en je krijgt een bon voor wat frisdrank en snacks. Ontbijt en avondeten worden ook door ons verzorgd. Je hoeft dus geen geld mee te nemen.

Workshops
De indeling voor de workshops van donderdagmiddag zijn via jouw Magister zichtbaar. Zorg dat je op tijd op de juiste verzamelplek aanwezig bent.

Begeleiding
Op de camping is genoeg begeleiding aanwezig. Veel mentoren en leraren blijven ook slapen. ‘s Nachts zijn er ook begeleiders wakker. Dus heb jij vragen? Stel ze gerust.

De organisatie is helemaal klaar voor Camping Martinus en we hopen jij ook. We gaan er met elkaar een mooi avontuur van maken. Tot morgen!

Organisatie Camping Martinus