Inschrijven op het MartinuscollegeWilt u uw kind inschrijven op het Martinuscollege? Leuk! Inschrijven is heel makkelijk en kan op twee manieren. 


Inschrijven voor schooljaar 2023-2024

Inschrijven voor schooljaar 2023-2024 kan nadat uw kind een schoolkeuze-advies van de basisschool ontvangen heeft. Inschrijven duurt ongeveer 10 minuten en kan op twee manieren:
1. door het inschrijfformulier digitaal in te vullen en te verzenden;
2. op locatie door langs te komen op het Martinuscollege; u kunt hiervoor een afspraak maken (zie hieronder).

 

Belangrijk: de aanmelding wordt door ons als officieel ontvangen beschouwd om het moment dat wij het volledige leerlingdossier van de basisschool hebben ontvangen. Voor inschrijvingen voor schooljaar 2023-2024 verwachten wij dit dossier eind maart 2023 te ontvangen. Na ontvangst van het leerlingdossier, wordt de aanmelding verder in behandeling genomen en ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.


Benodigde gegevens

Voor het inschrijving is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • schoolkeuzeadvies basisschool
  • BSN nummer van de aan te melden leerling
     

Digitaal inschrijven

Hier is de link naar het digitale inschrijfformulier voor schooljaar 2023-2024. Dit formulier kan worden ingevuld door de ouder/verzorger en wordt vervolgens digitaal naar ons verzonden. Tussentijds opslaan van het formulier is niet mogelijk. Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn? Mailt u deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever ze tijdens kantooruren, bij voorkeur in een gesloten envelop, in bij de receptie van onze school.

toelichting marTINUSuren, sportklas, Fast Lane English 

 

Inschrijven op locatie

Lukt digitaal inschrijven niet of komt u liever langs op het Martinuscollege voor inschrijving? Dat kan natuurlijk. Een medewerker van de school verzorgt dan samen met de ouder/verzorger en de leerling de (digitale) inschrijving.  Wij zorgen ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt. Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn? Neemt u deze dan mee naar de afspraak. 

 

Afspraak maken voor inschrijven op locatie

Om u goed te kunnen helpen bij inschrijving op locatie, vragen wij de ouder(s)/verzorger(s) een afspraak voor inschrijving te maken. 

Voor het maken van een afspraak kunt u:

  • bellen naar onze receptioniste via telefoonnummer 0228-510300. Zij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur. 
  • een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Vervolg na inschrijving

Na inschrijving ontvangt u, via de e-mail, direct een kopie van de door u ingevulde gegevens en meer informatie over het vervolg van de aanmeldprocedure. Indien u niet in het bezit bent van een e-mailadres, krijgt u na inschrijving op locatie een kopie van de inschrijving mee. Voor inschrijvingen voor schooljaar 2023-2024 verwachten wij dit dossier eind maart 2023 te ontvangen. Na ontvangst van het leerlingdossier, wordt de aanmelding verder in behandeling genomen en ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.

 

Meer informatie of vragen of hulp nodig? 

Voor meer informatie over inschrijven, met vragen of als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze school via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.