Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. De centrale fysieke bijeenkomsten van dit schooljaar zijn inmiddels voorbij. U kunt altijd digitaal contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Wilt u graag persoonlijk afspreken? Dan kunt u dit aangeven op het digitale formulier. 

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

 • Digitaal formulier
  Via een digitaal formulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wilt en hoe u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 • Door het jaar heen
  Op meerdere momenten in de periode september - maart organiseren wij voorlichtingsmomenten, rondleidingen, open dagen en kennismakingsactiviteiten. Via deze website leest u altijd de meest actuele informatie. 
 • Kennismakingsavond
  Op 21 juni ontvingen wij de ouder(s)/verzorger(s) van onze nieuwe brugklasleerlingen. Wij geven tijdens deze avond informatie over de start van het nieuwe schooljaar, BYOD en er is een kennismaking met de mentor van de nieuwe brugklasleerlingen. 

Voor de aanstaande brugklasleerlingen: proefdraaien op het Martinuscollege

 • Door het jaar heen
  Op meerdere momenten in de periode september - maart zijn er voor aanstaande brugklasleerlingen kennismakingsactiviteiten, rondleidingen en activiteiten met de basisschool. Op deze manier kunnen kinderen al in groep 8 zich al een idee vormen van de brugklasperiode op het Martinuscollege. Voor leerlingen die zich inschrijven op het Martinuscollege is er al voor de zomer een kennismakingsmiddag met de nieuwe klas. Zo is na de zomervakantie niet alles nieuw. Via deze website leest u altijd de meest actuele informatie.
 • Kennismakingsmiddag
  Woensdag 15 juni zijn onze nieuwe brugklasleerlingen ontvangen op hun nieuwe school voor een kennismakingsmiddag. Een middag met leuke activiteiten om de school en de nieuwe klasgenoten alvast wat beter te leren kennen. Zo is na de zomervakantie niet alles helemaal nieuw! Een uitnodiging ontvangen leerlingen in het kennismakingspakket op het huisadres.