Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. 

Alle voorlichtingsactiviteiten ten behoeve van de schoolkeuze zijn geweest. Wilt u uw kind (mogelijk) inschrijven op het Martinuscollege en alsnog langs komen? Dan bent u van harte welkom. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via de receptie van onze school. Op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur via 0228-510300 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Agenda 

  • Kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen
    Voor leerlingen die volgend schooljaar starten in een brugklas op het Martinuscollege is er op woensdag 21 juni a.s. een kennismakingsmiddag met de nieuwe klas. Een middag met leuke activiteiten om de school en de nieuwe klasgenoten alvast wat beter te leren kennen en op de foto te gaan voor de nieuwe schoolpas. Zo is na de zomervakantie niet alles helemaal nieuw! Een uitnodiging ontvangen leerlingen medio mei n het kennismakingspakket op het huisadres. 
  • Kennismakingsavond ouders/verzorgers nieuwe brugklasleerlingen
    Op 27 juni ontvangen wij de ouder(s)/verzorger(s) van onze nieuwe brugklasleerlingen. U kunt kennis maken met de mentor(en) van uw kind, krijgt informatie over de start van het nieuwe schooljaar, BYOD en wij sluiten af met een borrel om de mentoren en andere ouders/verzorgers wat beter te leren kennen. Een uitnodiging ontvangt u medio mei in het kennismakingspakket op het thuisadres.