Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. Dat kan dit schooljaar nog op de volgende momenten: 

 

activiteit datum & tijd speciaal voor
Digitaal contactformulier altijd beschikbaar ouder(s)/verzorger(s) 
kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen leerjaar 1 15 juni 2022, vanaf 13.30 uur onze nieuwe brugklasleerlingen

kennismakingsavond ouders nieuwe brugklasleerlingen 21 juni 2022, aanvang tussen 18.30 en 19.30 uur ouder(s)/verzorger(s) van onze nieuwe brugklasleerlingen


 

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

 • Digitaal formulier
  Via een digitaal formulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wilt en hoe u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 • Door het jaar heen
  Op meerdere momenten in de periode september - maart organiseren wij voorlichtingsmomenten, rondleidingen, open dagen en kennismakingsactiviteiten. Via deze website leest u altijd de meest actuele informatie. 
 • Kennismakingsavond
  Op 21 juni ontvangen wij de ouder(s)/verzorger(s) van onze nieuwe brugklasleerlingen. Wij geven informatie over de start van het nieuwe schooljaar, BYOD en er is een kennismaking met de mentor van uw kind. 

Voor de aanstaande brugklasleerlingen: proefdraaien op het Martinuscollege

 • Door het jaar heen
  Op meerdere momenten in de periode september - maart zijn er voor aanstaande brugklasleerlingen kennismakingsactiviteiten, rondleidingen en activiteiten met de basisschool. Op deze manier kunnen kinderen al in groep 8 zich al een idee vormen van de brugklasperiode op het Martinuscollege. Voor leerlingen die zich inschrijven op het Martinuscollege is er al voor de zomer een kennismakingsmiddag met de nieuwe klas. Zo is na de zomervakantie niet alles nieuw. Via deze website leest u altijd de meest actuele informatie.
 • Kennismakingsmiddag
  Woensdag 15 juni zijn onze nieuwe brugklasleerlingen van harte welkom op hun nieuwe school voor een kennismakingsmiddag. Een middag met leuke activiteiten om de school en de nieuwe klasgenoten alvast wat beter te leren kennen. Zo is na de zomervakantie niet alles helemaal nieuw! Een uitnodiging