Toptalent is op het Martinuscollege op de goede plek. Wij bieden leerlingen de ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. Dit is onderdeel van maatwerk.


Sommige leerlingen volgen naast hun middelbare schoolopleiding ook nog een andere opleiding of werken op een andere manier heel hard aan de ontwikkeling van hun talenten. Zo zijn en waren er bij ons onder andere leerlingen die bij een profclub voetballen, leerlingen die actief zijn in de theater-/filmwereld, op hoog niveau schaatsen of atletiek beoefenen.


Toptalent-begeleider

Voor deze leerlingen is het volgen van het reguliere lesrooster niet altijd goed te combineren met bijvoorbeeld voorstellingen waarin ze spelen of een trainingskamp waarbij zij aanwezig moeten zijn. 

Onze toptalent-begeleider ondersteunt en helpt deze leerlingen bij de praktische zaken op school zoals bijvoorbeeld het krijgen van een flexibel lesrooster. Op deze manier kunnen deze toptalenten tijdens hun middelbare schoolperiode verder met de ontwikkeling van hun talent, zonder dat dit hun schoolprestaties hoeft te beïnvloeden. 

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze toptalent-begeleider de heer P. Bot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.