Inschrijfformulier 23 24 Digitaal contactformulier

activiteit voor wie wanneer inschrijven?
digitaal formulier ouders/verzorgers altijd beschikbaar n.v.t.


Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. 

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

 • Digitaal formulier
  Via een digitaal formulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wilt en hoe u met ons in contact wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 • Ouderinformatieavond
  Wij geven op de ouderinformatieavond uitleg over de brugklastypen, ons onderwijsaanbod en de begeleiding van onze leerlingen. Er is deze avond veel ruimte voor het stellen van vragen.  Deze avond was op 12 december 2022.
 • Online voorlichting gymnasium
  Op 18 januari 2023 was er een online voorlichting over het gymnasium. 
 • Open Huis
  Op 8, 9 en 10 februari was ons Open Huis. Dank aan iedereen voor de belangstelling en de gezelligheid.
 • Back to School
  Lijkt het u leuk om zelf nog weer eens te ervaren hoe het er op school aan toe gaat? Wij organiseren speciale Back to School activiteiten voor ouder(s)/verzorger(s).  
  De inschrijving voor Back to School 2023 is inmiddels gesloten. 
 • Inschrijving
  Inschrijven voor de brugklas op het Martinuscollege kan nadat uw kind het schooladvies heeft ontvangen vanuit de basisschool.
 • Kennismakingsavond
  Op 27 juni ontvangen wij de ouder(s)/verzorger(s) van onze nieuwe brugklasleerlingen. Wij geven tijdens deze avond informatie over de start van het nieuwe schooljaar, BYOD en er is een kennismaking met de mentor van de nieuwe brugklasleerlingen. 

Voor de aanstaande brugklasleerlingen: laagdrempelig kennismaken met het Martinuscollege

 • Door het jaar heen
  Op meerdere momenten in de periode september - maart zijn er voor aanstaande brugklasleerlingen kennismakingsactiviteiten, rondleidingen en activiteiten met de basisschool. Op deze manier kunnen kinderen al in groep 8 zich al een idee vormen van de brugklasperiode op het Martinuscollege.
 • Martinus For One Day
  Op 22 en 23 november 2022 kwamen leerlingen uit groepen 8 uit de regio met hun basisschool proefdraaien op het Martinuscollege tijdens Martinus For One Day. Zo ervaren kinderen alvast hoe een dag als brugklasleerling eruit kan zien. Op het programma stonden een mentorles, een vakles, marTINUSuren en een kleine rondleiding door onze school. 
 • Activiteiten junior Martinus Membership Club
  Speciaal voor groep 8 leerlingen: leuke buitenschoolse activiteiten vanuit onze junior Martinus Membership Club. 
 • Open Huis
  Op 8, 9 en 10 februari was ons Open Huis. Dank aan iedereen voor de belangstelling en de gezelligheid. 
 • Kennismakingsmiddag
  Voor leerlingen die zich inschrijven op het Martinuscollege is er al voor de zomer een kennismakingsmiddag met de nieuwe klas. Zo is na de zomervakantie niet alles nieuw. Woensdag 21 juni 2023 zijn onze nieuwe brugklasleerlingen welkom op hun nieuwe school voor een kennismakingsmiddag. Een middag met leuke activiteiten om de school en de nieuwe klasgenoten alvast wat beter te leren kennen. Zo is na de zomervakantie niet alles helemaal nieuw! Een uitnodiging ontvangen leerlingen t.z.t. in het kennismakingspakket op het huisadres.