Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? Leuk en spannend! Om u en uw kind te helpen bij de keuze van een nieuwe school, staan wij voor u klaar. Wij informeren u graag over voortgezet onderwijs in het algemeen en het Martinuscollege in het bijzonder. Nog leuker vinden wij het u te ontmoeten; in persoon of digitaal. 

Voor ouder(s)/verzorger(s); maatwerk in informatievoorziening

 • Open Huis
  Op 12 en 13 maart 2024 organiseerden wij een Open Huis. 
 • Inschrijving
  Inschrijven voor de brugklas op het Martinuscollege kan nadat uw kind het schooladvies heeft ontvangen vanuit de basisschool. Dit kan online tijdens de landelijke inschrijfweek in de periode 25 maart t/m 1 april 2024. Een link naar het inschrijfformulier vindt u hier. Wilt u liever langskomen op school? Dat kan natuurlijk ook. 
 • Kennismakingsavond
  Vlak voor de zomervakantie ontvangen wij de ouder(s)/verzorger(s) van onze nieuwe brugklasleerlingen: dit jaar op maandag 24 juni 2024. Wij geven deze avond informatie over de start van het nieuwe schooljaar, BYOD en er is een kennismaking met de mentor van de nieuwe brugklasleerlingen. 

Voor de aanstaande brugklasleerlingen: laagdrempelig kennismaken met het Martinuscollege

 • Door het jaar heen
  Op meerdere momenten in de periode september - maart zijn er voor aanstaande brugklasleerlingen kennismakingsactiviteiten, rondleidingen en activiteiten met de basisschool. Op deze manier kunnen kinderen al in groep 8 zich al een idee vormen van de brugklasperiode en de sfeer op het Martinuscollege.
 • Activiteiten junior Martinus Membership Club
  Speciaal voor groep 8 leerlingen: leuke buitenschoolse activiteiten vanuit onze junior Martinus Membership Club. Een fijne manier om, evt. samen met vriendjes en vriendinnetjes, al eens 'les' te volgen op onze school en te ervaren wat er te kiezen valt op onze school. 
 • Open Huis
  Op 12 en 13 maart 2024 organiseerden wij een Open Huis. 
 • Kennismakingsmiddag
  Voor leerlingen die zich inschrijven op het Martinuscollege is er al voor de zomer, op woensdag 19 juni 2024, een kennismakingsmiddag met de nieuwe klas. Zo is na de zomervakantie niet alles nieuw. Een middag met leuke activiteiten om de school en de nieuwe klasgenoten alvast wat beter te leren kennen.