Leerlingen in groep 8 van de basisschool gaan volgend schooljaar naar de middelbare school; een spannende en belangrijke stap. Daar leren zij nieuwe dingen, ontdekken zij wat ze leuk vinden of wat ze goed kunnen en maken er nieuwe vrienden.

"Het Martinuscollege staat voor mij voor gezelligheid, goed onderwijs en 'thuis' zijn. Ik heb een ontzettend fijne en goede schooltijd gehad, waar ik met veel plezier op terugkijk. Mijn oud-klasgenoten zie ik nog regelmatig; dat zijn vrienden voor het leven." - Marc - oud-leerling 


Martinuscollege; een slimme keuze

VO Gids

De VO Gids kan je helpen bij het maken van een keuze voor een middelbare school. Het Martinuscollege staat hier ook in. Nieuwsgierig? Klik hier. 


Voor de leerlingen

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich snel thuis voelen en met plezier naar school gaan, hebben wij onder andere een uitgebreid introductieprogramma voor onze brugklasleerlingen en bieden wij goede begeleiding. Ook zorgen wij voor leuke en afwisselende lessen en leuke activiteiten buiten schooltijd. 

Om leerlingen uit te dagen hun talenten in te zetten of te ontdekken en inspraak te hebben op hun eigen lesrooster hebben we onder andere marTINUSuren, Fast Lane English, toptalentbegeleiding, de sportklas en een excellentietraject.

Een dag op school

Vast een indruk krijgen van hoe een dag op school er op het Martinuscollege uit kan zien? Klik hier voor de video 'een dag op school'.
Voor de ouder(s)/verzorgers 

Ook bent u van harte welkom op het Martinuscollege tijdens onder andere onze ouderinformatieavond en tijdens onze open huis.

Schoolgids

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website en kunt u onze schoolgids lezen. 
Schoolgids 2023 - 2024
Schoolgids 2024 2025


Inschrijven?

Klik hier voor meer informatie of vul direct het inschrijfformulier in.