Vacatures op het Martinuscollege staan hieronder vermeld. 

- Heb je interesse in een van onze vacatures? Solliciteer dan via de knop 'solliciteer' bij de betreffende vacature. 

- Wil je meer informatie over een vacature? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Tine Zwier, afdeling P&O. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.


- Wil je meer weten over opleidingen, stages of werken als zij-instromer? Klik hier. 

 
 • Onderwijsassisstent m/v
  Wegens een vacature in de opvanggroep binnen de sector vmbo zoeken wij zo spoedig mogelijk een enthousiaste collega in de functie van:  
  ONDERWIJSASSISTENT m/v
  20 uren (0,5000 fte)

  Functie omschrijving:
  Als onderwijsassistent ondersteun je bij de opvang van leerlingen die uit de les zijn verwijderd. Je biedt een luisterend oor, gaat met ze in gesprek en zorgt ervoor dat de leerling daarna aan het werk kan. Je zorgt voor de verwerking van de verwijdering in het administratieve systeem. Daarnaast komen er in de opvanglokaal leerlingen die een time-out mogelijkheid of een sanctie hebben.
   
 • Leraar aardrijkskunde, 2e graads
  Binnen de sectie mavo-havo-vwo onderbouw zoeken wij zo spoedig mogelijk een enthousiaste collega in de functie van:
  LERAAR AARDRIJKSKUNDE 2e graads
  15 - 19 lesuren (0,6000 - 0,7600 fte)
  Functie omschrijving:
  Als leraar aardrijkskunde geef je les aan de onderbouw van de mavo-havo-vwo. Je bent een enthousiaste collega met een voortrekkersrol. Je levert een bijdrage aan de ontwikkelingen binnen het team en de school en je krijgt ruimte in de vorm van ontwikkeltijd om je eigen lesmateriaal te ontwikkelen.