Vacatures op het Martinuscollege staan hieronder vermeld. 

- Heb je interesse in een van onze vacatures? Solliciteer dan via de knop 'solliciteer' bij de betreffende vacature. 

- Wil je meer informatie over een vacature? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Tine Zwier, afdeling P&O. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.


- Wil je meer weten over opleidingen, stages of werken als zij-instromer? Klik hier. 

 
 • Leraar biologie, 1e graads
  Binnen de sectie mavo-havo-vwo bovenbouw zoeken wij met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste collega in de functie van:
  LERAAR BIOLOGIE, 1e graads
  12,5 lesuren (0,5000 fte)

  Functie omschrijving:
  Als leraar biologie geef je les aan de bovenbouw van de havo-vwo. Je bent een enthousiaste collega met een voortrekkersrol. Je levert een bijdrage aan de ontwikkelingen binnen het team en de school en je krijgt ruimte in de vorm van ontwikkeltijd om je eigen lesmateriaal te ontwikkelen.
   
 • Leraar natuurkunde, 1e graads
  Binnen de sectie mavo-havo-vwo bovenbouw zoeken wij met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste collega in de functie van:
  LERAAR NATUURKUNDE, 1e graads
  12,5/20 lesuren (0,5000/0,8000 fte)

  Functie omschrijving:
  Als leraar natuurkunde geef je les aan de bovenbouw van de havo-vwo. Je bent een enthousiaste collega met een voortrekkersrol. Je levert een bijdrage aan de ontwikkelingen binnen het team en de school en je krijgt ruimte in de vorm van ontwikkeltijd om je eigen lesmateriaal te ontwikkelen.