Nieuws

Voor het nieuwe schooljaar 2022 - 2023, wat start vanaf woensdag 31 augustus 2022, hebben wij een aantal zaken voor u en uw kind(eren) op een rijtje gezet. 

 Na de diploma-uitreikingen vmbo, havo en vwo is vandaag de diploma uitreiking voor de mavo. 

 Of het nou de wipe-out, het klimbos of de workshop van wereldkampioen freestyle voetbal was; wat een feest was onze activiteitendag op vrijdag 8 juli jl. 

 Havo 4 heeft bij het vak natuurkunde een volledig gasloos huis gebouwd; actueel en een mooi voorbeeld van onderwijs waarbij theorie en praktijk goed gecombineerd wordt. 

 Obstakels van een hindernisbaan als metafoor voor obstakels in het leven. Een mooie en bijzondere dag voor onze leerjaar 2 leerlingen.

In juli 2022 staan de feestelijke diploma uitreikingen weer op de agenda. 

Afgelopen weken mochten wij onze nieuwe brugklasleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) ontvangen op school. Wat een leuke kennismakingen!

Geslaagd? Donderdag 9 juni 2022 krijgen eindexamenleerlingen  mavo, havo, vwo te horen of ze geslaagd zijn of (nog) niet. 

Het was even schrikken donderdagochtend 2 juni op school. Nadat het brandalarm afging, moesten de ca. 1300 leerlingen en medewerkers het schoolgebouw verlaten. 

Start uw kind na de zomervakantie start als leerling in leerjaar 1 op het Martinuscollege. Dan bent u van harte uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 21 juni 2022.