Nieuws

Volgend schooljaar heeft de oudervereniging weer ruimte voor nieuwe leden. Bent u die betrokken ouder die dit gezellige team komt versterken?

Leerlingen uit atheneum gymnasium leerjaar 5 zijn vorige week twee dagen naar Ieper, België geweest om monumenten en musea m.b..t de Eerste Wereldoorlog te bezoeken. 

Een bijzonder bezoek voor een aantal leerlingen van onze school. Zij mochten meekijken in het restauratielaboratorium van het Rijksmuseum in Amsterdam.

De aanmeldingen van nieuwe leerlingen zijn allemaal binnen. Leuk om zo veel nieuwe leerlingen te mogen ontvangen. Hoe gaat het nu verder?

Dinsdag 5 april 2022 is de gymnasiumdag; een dag waarop alle gymnasiasten van onze school gezamenlijk leuke workshops volgen. 

Leerlingen in leerjaar 2 vmbo kiezen binnenkort hun 'profiel' voor de bovenbouw. Onderdeel van dit keuzetraject is een dagje stage lopen. 

Lezen is leuk en goed, maar lezen wordt nog leuker als je ook met de schrijvers van de boeken in gesprek kunt gaan.

Spannend, hard werken en hopen dat je de kennis nooit nodig hebt. Alle leerlingen uit leerjaar 2 hebben afgelopen week leren reanimeren. 

Naast inspanning is ook ontspanning nodig om goed te kunnen presteren en te kunnen leren. De workshop 'mindful boxing' biedt een combinatie van in- en ontspanning.

Kiezen voor het Martinuscollege als middelbare school? Natuurlijk! Inschrijven op onze school is heel makkelijk en kan op twee manieren: digitaal of op locatie.