Nieuws

Woensdag 25 januari 2023 is er een informatieve en interactieve lezing op school door Martine de Vente en Saskia Smith van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl. Ben jij erbij?

Naast het behalen van de wereldwijd erkende taaldiploma's Cambridge Engels en DELF (Frans) is er op het Martinuscollege nu ook de mogelijkheid een dergelijk diploma voor Duits te halen. Het Martinuscollege is hiermee een van de 11 erkende scholen in Nederland waar het Deutsche Sprachdiplom (DSD) mag worden afgenomen. 

Kinderen in groep 8 maken binnenkort de keuze voor een middelbare school. Om deze keuze weloverwogen te kunnen maken organiseren wij op 8, 9 en 10 februari 2023 Open Huis. Kom jij ook?

Met Martinus Goes Green denken we na over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen zoals geen armoede, geen honger en goed onderwijs.

Voor kinderen uit groep 8 organiseren wij in december, januari en februari leuke laagdrempelige buitenschoolse activiteiten om nog meer van het Martinuscollege te kunnen zien. De inschrijving is nu geopend!

Dinsdag 22 en woensdag 23 november 2023 ontvangen wij kinderen uit groep 8 van de basisschool voor Martinus For One Day. 

 Een practicum modern DNA-onderzoek. Vandaag kregen leerlingen uit leerjaar 6 atheneum/gymnasium tijdens biologie hulp van twee studenten uit Leiden bij het DNA Lab.

De afgelopen drie jaar hebben leerlingen uit leerjaar 2 t/m 4 de mogelijkheid gehad nieuwe culturen en landen te ontdekken en internationale vriendschappen te sluiten in het kader van het internationale Erasmus+ project 'You are my challenge'. Omdat internationalisering integraal onderdeel van ons onderwijs is, staan er weer nieuwe activiteiten op de agenda.

 Woensdag 26 oktober 2022 is er een Halloweenfeest voor alle onderbouwleerlingen. 

Heeft u een kind in groep 7 of 8 van de basisschool? Kom dan naar onze ouderinformatieavond op maandag 12 december 2022.