Vandaag en gisteren ontvingen wij kinderen uit groepen 8 van de basisscholen uit de regio voor Martinus For One Day. Dit is de eerste van onze kennismakingsactiviteiten. 


De kinderen kwamen met hun meesters en juffen op bezoek. Zij werden ontvangen door de 'mentor voor de dag' en konden in een ochtend alvast een beetje ervaren hoe het er op het Martinuscollege in de brugklas aan toe gaat. Lessen, een pauze en voorlichting over de marTINUSuren, sportklas en Fast Lane English. Veel blije gezichten, veel leuke vragen en enthousiaste deelname aan de activiteiten. Leuk om iedereen te ontmoeten. 

Doe-middagen
Naast Martinus For One Day organiseren wij in december, januari en februari ook doe-middagen. Tijdens deze middagen kunnen kinderen uit groep 7 & 8 de marTINUSuren, ons gymnasium, onze sportklas en Fast Lane English vast uitproberen voordat ze kiezen wat bij hen past. Deelname is gratis en aanmelden voor de middagen kan via deze link.

Ouderinformatieavond
Op 16 januari is er een ouderinformatieavond voor ouders/verzorgers van kinderen in groep 7 & 8. Deze avond krijgt u informatie over het voortgezet onderwijs, onderwijstypen en de begeleiding van leerlingen. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Aanmelden voor deze avond kan via deze link. 

Open Huis
12 en 13 maart is ons Open Huis. Kom gezellig langs en proef de sfeer, praat met leerlingen en leraren en ontdek wat het Martinuscollege allemaal te bieden heeft. Aanmelden voor het Open Huis kan vanaf januari via deze site. 


Meer lezen? 
marTINUSmagazine november 2023