Kiest uw kind voor het Martinuscollege? Leuk!  Hier vindt u de link naar het inschrijfformulier. 

Welke brugklas?
In onderstaand schema kunt u zien voor welke brugklas u uw kind op het Martinuscollege kunt aanmelden op basis van het schooladvies van de basisschool: 


Inschrijven voor schooljaar 2024 -2025 kan via deze link. Wilt u liever langskomen op school voor de inschrijving? Dat kan vanzelfsprekend ook. Bel met onze receptie om hiervoor een afspraak te maken. De receptie is op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0228 - 510300.

Inschrijven voor het lopende schooljaar
Wilt u uw kind inschrijven voor het lopende schooljaar, neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u aangeeft voor welke opleiding en welk leerjaar u uw kind wilt inschrijven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en geven u toegang tot ons digitale inschrijfformulier of maken een afspraak voor inschrijving op locatie.

Bellen kan ook: wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0228 - 510300.


Belangrijk om te weten:

  • De aanmelding wordt door ons als officieel ontvangen beschouwd om het moment dat wij het volledige leerlingdossier van de basisschool hebben ontvangen. Na ontvangst van het leerlingdossier, wordt de aanmelding verder in behandeling genomen en ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.
  • Heeft u bijlagen die voor ons van belang zijn voor de inschrijving? Mailt u deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever ze tijdens kantooruren, bij voorkeur in een gesloten envelop, in bij de receptie van onze school.
  • Voor het inschrijving is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben: 
    1. schoolkeuzeadvies basisschool
    2. BSN nummer van de aan te melden leerling
    3. keuze marTINUSuren, sportklas of Fast Lane English (leerjaar 1) 

toelichting marTINUSuren, sportklas, Fast Lane English

Vervolg na inschrijving

Na inschrijving ontvangt u, via de e-mail meer informatie over het vervolg van de aanmeldprocedure. Via uw aanmeldaccount kunt u de door u ingevulde gegevens als pdf downloaden en nalezen. Na ontvangst van het leerlingdossier, wordt de aanmelding verder in behandeling genomen en ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.

 

Meer informatie of vragen of hulp nodig?

Voor meer informatie over inschrijven, met vragen of als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze school via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.